tirsdag 18. oktober 2011

Gamle minnerNoen nyheter har fått plass i stuen.
Bordet har jeg arvet etter min kjære farmor. Det er perfekt til å sette kaffekoppen på og akkurat passe stort. Kan brukes til alt! Bildet til høyre er av farmor som liten jente. Var hun ikke skjønn? I stolen min har det kommet en tøff pute i Jute fra Kolsås Hagesenter. Det gamle ukebladet er fra april 1947 og kom i posten fra Irenes hus som akkurat har åpnet en ny nettbutikk. Det var virkelig en hyggelig overraskelse som jeg ble kjempe GLAD for. Forsiden er bare vakker og det er så moro å bla i et så gammelt Allers.  

Den gamle kofferten har jeg fått etter en tante. Den har vært med henne på mange reiser rundt i verden. Synd ikke hotellene kunne hatt slike klistremerker fortsatt!

Lysestakene er i rustent jern med sink mansjetter. De er fra Kolsås Hagesenter. 

Som dere ser fortsetter jeg med å trekke de rustikke elementene inn i interiøret. Jeg liker så godt det gamle, slitte, røffe! Enig? 

MAIAklemmer

8 kommentarer:

h.espe sa...

Hei å deg vennen!
Kjempeflott - røft og stilig!!! Også så skjønt bilde av bestemoren din da - sånne minner eg fine å ha!! "Ser" jeg gleder meg til å besøke Kolsås hagesenter - tror butikken bugner av herlig stæsj om dagen ;)

Nyt uken videre!

Klem fra Hildegunn

Simones Country Home sa...

Hei på deg.

Så fine ting du viser da, fint bilde av farmor ja. :o)

God natt.

Klem Simone. :o)))

Hulda sa...

Virkelig lekre ting! Herlig pute som kler høsten. Gode kombinasjoner!

Unknown sa...

God morgen!
Så mange herlige skatter du har fått deg;) Bare elsker puten ♥

Ha en fin dag!

Klem line

Tinas bo sa...

Hej!
Har precis hittat din härliga blogg!!
Lägger mig direkt som följare!
Hit kommer jag att återvända! Ofta! :)

Kram tina

Solveig sa...

Helt enig med deg! Det røffe er skikkelig flott i interiøret!

Jeg gleder meg alltid til å se hvilke fine ting du viser, for det gjør du - gang etter gang;o))) Nydelig bord og skikkelig sjarmerende bilde! Så godt å kunne få ta vare på slike minner!

Ha en fin helg, kjøre du!

Klem fra Solveig

Dronninghuset sa...

TAKK FOR DIN HYGGELIGE HILSEN! VARMER HJERTET.
DU HAR EN VAKKER BLOGG.

HA EN FIN NY UKE ;-))
KLEM TOVE

h.espe sa...

Hei på deg i en sen kveldstime!

Da har jeg fått meg på nett - riktignok mitt gamle nettverk, men det betyr iallfall at det ikke er pc'en som har takket for seg, men at det er nettilgangen til Get det er noe galt med... Får ringe support i morgen, så ordner det seg forhåpentlig snart!

Nå er det ikke lenge til kundekvelden på Kolsås - gleder meg masse! Har sett meg ut noe GG, som jeg håper dere har (det som er i reklamen i BoligPluss, bare i rødt - må ha noe fint til jul vettu ;)). Ellers blir det nok ikke noe problem å plukke med seg noe fint - deg bugner jo over hos dere!

Ha en fin uke videre vennen!

Mange klemmer fra Hildegunn