fredag 24. oktober 2008

Stue gløtt

Fredag og tid for oppdatering på Bloggen. Her er siste nytt fra stuen vår. Jeg drømmer om å kjøpe et Oliventre, men det er vel litt vel optimistisk å tro at det vil klare seg innendørs i en varm stue. Jeg kjøpte derfor en Olivenkrans som en god erstatning. I tillegg gleder jeg meg over at løkene har kommet tilbake til butikkene. En liten påminnelse om at julen ikke er så alt for langt unna...
GOD HELG ALLE SAMMEN!

19 kommentarer:

Josefine sa...

Nydelig olivenkrans:))Fine stemnings bilder fra stuen din!
Ønsker deg en fin og kreativ helg..klem Josefine

Hulda sa...

Så fine bilder! Herlig å få tak i svibel nå da. Men, tror ikke jeg kan kjøpe det, da får jeg bare sånn julestemning alt for tidlig. ;) Så fint skap du har!

Anonym sa...

Fine bilder. og du, jeg drømmer om oliventre jeg og. Jeg har aldrig hatt det, men har lenge ønsket meg.Er veldig spent på hvordan de er å holde. Flott med denne blogger verden hvor vi kan drømme oss litt bort og dele interiør og hus drømmer.

Ønsker deg en god helg!
Hilsen fra meg.

Ingrid sa...

Åhh.. har det kommet løker i butikkene! Så herlig.. gleder meg til å kjøpe det til jul!
Fine bilder hos deg, og fin blogg du har!
God helg!

Kerstin sa...

Helt nydelige bilder du viser. Oliven kransen er skjønn . Og det er dine madonnaer også=)
Ønsker deg en herlig helg=)
Klem Kerstin

Magny sa...

åååhh så mange nydelige stiilben... har du det så skjønnt du??
ønsker meg Madonnaer av alle slag,- og gleder meg når du sier løkene har begynt å komme,- klem og fin helg¨~~
Magny

Agatha sa...

Stemningsfulle bilder, har ennå ikke sett svibler, men er vel like rndt hjørnet. God helg til deg-nosac

Tina sa...

Masse fint her hos deg, vet ikke om jeg har vært her tidligere, takk for masse fin inspirasjon. Jeg har linket deg jeg. Ha en fin dag, mvh Tina

H elle K sa...

Hei, fine bilder du tar. Alt var vakkert. Jeg har overvintret Oliventre i stua, går greit, men de hiver masse blader. Koselig mkrans også.Ha en fin helg. Kristin

Hespe sa...

Så flotte bilder!! Den olivenkransen var bare kjempefin. Er på jakt etter en slik selv, og lurer jo på hvor du har kjøpt den??

Nå er det lørdagskvels, og det er bare sååå deilig. Skal bare slappe av og kose meg!!

Ha en flott kveld, og herlig søndag i morgen!

Klem fra meg:o)

Veronica sa...

Lekkre bilder du viser:)

Jepp du har nok rett, det er ikke lett med oliventre i varm stue. Jeg har tre stk og alle ser døde ut etter vinteren, men de kommer seg igjen til våren når jeg setter de ute igjen:) Det er dessuten kjempeviktig å fortsette å vanne selv om det blir bladløs.

Veronica:)

Ragnhild sa...

Det var en fin krans. Urettferdig at vi ikke batr kan gå ut og plukke olivengreiner. Fikk veldig lyst å ha det i kransene mine nå. Men må klare meg med lav og mose. Skal ta med ungene ut på plukke-søndags-tur nå.

sortekatt sa...

Hei, koselig blogg du har!Jeg hadde oliventrær inne...de mistet bladene så da ble de plantet ut i vår,tenkte å dekke dem til i vinter og håpe at de klarer seg....hehe.Takk for titten, ha en finfin kveld:)

Lill sa...

Hei.Flott side du har!Hvor har du kjøpt jomfru maria?hun varnydelig!!Lill

H elle K sa...

Hei, takk for koselig hilsen. Du har noen alldeles nydelige bilder fra stuen din. ha en fin uke du og. Kristin.

H elle K sa...

Hei, takk for koselig hilsen. Du har noen alldeles nydelige bilder fra stuen din. ha en fin uke du og. Kristin.

Bo med barn sa...

Tusen takk for utrolig koselig hilsen. Jeg har tenkt på forslaget ditt og kommer nok til å prøve noe i den retningen etterhvert, men akkurat nå strekker ikke tiden til;) Må Prøve å få inn julevarene og få tatt bilder så fort som mulig.

Du er hjertlig velkommen på julehandel:))

Farmendamen sa...

Nydelig blogg du har. Takk vare deg har jeg også kjøpt ting fra Lobelia,to tepper lik dem som du har avbildet.Det ene har jeg som trekk på sofa og det andre som sengeteppe.
Vet ikke om det snør hos deg, men her gjør det det så nå blir det skikkelig innekos, levende lys og bloggkos he he..som en tidligere kollega av meg sa..fint vær ute å være inne i...

Snøstorm sa...

Nydelig krans, hvor har du fått tak i den?? Jeg har også lyst på et oliventre. Og et sitrontre. Og appelsintre. Hm, mulig jeg skulle bodd i et annet land?? Men det er nå vakkert å se ut på masse snø fra en varm julepyntet stue da. :D