fredag 30. oktober 2009

Barnerom

Foto: Maileg
Som jeg har skrevet tidligere er jeg stor fan av de skjønne produktene fra Danske Maileg. Derfor er det kanskje ikke så rart at både kaniner og prinsesser bor her sammen med lillemor.
Tavlen er en skapdør med tavlemaling. Utrolig populært! Som dere ser øver vi på alfabetet om dagen :)
Et lite toalett på barnerommet. Sånn er det å bo i en gammel bygård med pikeværelse. Synes bare disse flaggene er helt skjønne.
Lotta grisen. En god sengevenn :)
Skap, stykebrett og den lille prinsessen fra Maileg. Dukkesengen som dere så vidt skimter til venstre i bildet er arvet fra lillemors tippoldefar. Han laget den til hennes oldemor!
Da var det helg igjen. Takk for at du brukte noe av helgen til å titte innom meg. Setter STOR pris på alle de koselige kommentarene dere legger igjen. Uten de, hadde det jo ikke vært det samme å blogge.
Mange klemmer fra

20 kommentarer:

moa sa...

hei maia -

et bedårende og herlig rom lillemor har...
vakkert-vakkert!
ønsker deg og dine en fiiiiin helg!

moaklem

Hulda sa...

Virkelig et søtt rom jenta di har. Så fint med den grønne fargen på noen av møblene. Senga var også så fin! :)Mange fine detaljer.

lillelise sa...

Hei!
Så utrolig fint du har det hos deg. Nydelige rom med flotte detaljer. Her må jeg følge med framover skjønner jeg...
Ha ei fin helg

home 4us sa...

For et søtt lite pikerom. Likte veldig godt stilen:)

Bjørkely sa...

hei hei
For et flott rom. Du hadde herlige fargekombinasjoner med det rosa og turkis/grønnblåe...
det var skikkelig vakkert! :)

Christine C sa...

For et nydelig jenterom...så mange skjønne detaljer. Prinsessen på erten var utrolig fin :)
Ha en fin helg!

Maria fra Idekroken sa...

Å så nydelig! Hvem som helst liten prinsesse kunne jo ønske seg å bo der :)

Guttemamma sa...

Et herlig jenterom,dette kan du Maia!!
klem

Heidi-anitha sa...

Såååå nyyydelig rom! Det er slik jeg ønsker å ha til tulla mi også - hun blir 5 til våren - og har stort sett bare stygg plastikk på rommet - sammen med barbie og tral
:0) Men jeg som du bare eeeelsker maileg - og har dratt både kaniner og små søte møbler inn i huset - og nå i dag har de nye julenisse kalenderene kommet i hus. Du vet sikkert de stoooore nissene på 1.50 meter? Har kjøpt en nisse gutt og en nisse jente - de er såååå fine - så de skal få lov å henge i stua til jul:0)

Håper du koser deg i helgen. Det blir vel noen spøkelser på døra i kveld kanskje? jeg har litt snop klart her - og Cornelia gleder seg stort til de kommer:0)

Stor varm klem

Datt sa...

Så herlig!! Og verdens søteste gris! :D

ANETTESHUS.COM sa...

For et kjempe-flott prinsesserom, Maia! En drøm:) Helt herlig!! Kjøkkenet ditt i innlegget under var også utrolig sjarmerende!! Så flott! Så gøy at du viser oss rom for rom ... gleder meg til neste innlegg;)

Ha en fortsatt fin helg!

Stor klem
Anette:)

Fru sommerfugl sa...

OI, dette var en koselig blogg, med masse inspirasjon. Ble sittende leeenge her. Elsker ideen med ikeabenken på kjøkkenet, og jentrommet var bedårende. Ha en finfin helg. Jeg kommer garantert igjen:)

Anonym sa...

Sånn et nydelig barnerom! Maileg-flaggene er kjempefine, de har min datter på rommet også.

Klem Krisitne

Anne sa...

Nydeleg rom! Verkeleg vakkert, med flotte detaljar:)
Ha ein herleg søndag!

Modern Country sa...

Hei Maia!

Håper alt er bra med deg!

Takk for den alldeles nydelige hilsenen du la igjen for en stund siden! Det var så koselig :) Du tror vel ikke jeg har glemt deg oppe i alt. Nei det har jeg ikke. Bare en utrolig kreativ periode, og du vet kanskje hvor emeritter vi kan bli :)

Det er alltid så koselig og besøke din vakre verden. Du tar utrolig nydelie og klare bilder. Så du får lyst til å gripe tak i noe du ser. Du gjør det så fint der hjemme, alltid Inspirerende!!

Ha en riktig god ny uka, nyt denne herlige November måned!!

Varm klem
Aina

Maliva`s verden sa...

Hei Maia...titter innom for å ønske deg en fin uke,og hva finner jeg her jo et sukkersøtt rom...som din datter er så heldig å bo i.
Nesten så jeg savner barna i den alderen din er i:o)Masse koselige detaljer og ting.Klem fra Maliva

Hespe sa...

Hei venn!
Åhhhhh, for et bedårende vakkert rom lille prinsessa har. Så skjønt, og skikkelig jentete :o) Dere har et utrolig vakkert hjem!! Tittet opp mot blokken hvor du bor, da jeg var innom "Soffes" sammen med noen kolleger på fredags ettermiddag. Visste jo ikke hvilket vindu jeg skulle se mot, men jeg så da den blå døren iallfall... :o)

Ha en flott, ny uke Maia, vi "snakkes" nok snart igjen...

Stor klem fra Hildegunn

OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Det var et nydelig jenterom .Vakkert!! Legger meg som følger av bloggen din den var kjempekoselig.Har ikke vært inne hos deg før.Ha en alletiders uke:)

mali-mo sa...

For et nydelig lite prinsesserom, masse søte detaljer. Jeg er, som deg, stor fan av de nydelige maileg-tingene...de passer så utrolig godt inn i denne stilen synes jeg. Nydelig hjem du har!

Jane sa...

Prinsessa har et rom som er en prinsesse verdig ;O).
Vakkert er det...