lørdag 5. september 2009

Endelig!

I sommer leste jeg om en av London`s mest populære interiørbutikker. Den heter Caravan Style. Bare sjekk ut den stilige nettsiden. Her falt jeg fullstendig for den Franske Jieldè lampen. Jeg søkte på nettet og fant den hos Linnea`s Hage.
Nå står den på skrivebordet mitt og passer godt inn som et røft innslag til alt det lyse og sarte.
Jeg er også veldig glad i de franske Tolix stolene våre. Puten dere ser her kjøpte jeg på Zara Home. De har begynt å selge noe fra Zara Home på www.ellos.no
Boken på skrivebordet heter "Romantiska Hem & Inspiration i vitt." Den er laget av noen Svenske bloggedamer og det er kun brukt bilder fra ulike Svenske blogger. Har kost meg med den i maaange timer! Sikkert mange av dere der ute som også har den?
Bare se den skjønne forsiden. Tenk om vi kunne fått til en slik bok her i Norge også!
Jeg ble jo helt i "fyr og flamme" når jeg så dette innlegget om Maileg. Elsker de små kaninene og møblene deres. Den lille kommoden bak kjøpte jeg også hos Lobelia i sommer. Den er perfekt til små kontor og hobbysaker. Damene hos Lobelia legger ofte med en liten overraskelses pakke. Det er jo så hyggelig gjort.
Er det ikke spennende når hentelappen kommer og man ENDELIG kan pakke ut tingene man har kjøpt på nettet?
Takk for alle de hyggelige innleggene fra dere!! Setter såååå stor pris på det :)
Mange klemmer fra

22 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Hei Maia...så koselig at du blir med på bloggtreffet.Kjenner faktisk det kribler litt i magen,det er jo SÅ mange som har meldt seg på..Vi får støtte hverandre..ikke sant?
Heldig du er som har fått deg en slik lampe jeg kan bare drømme om...Men jeg har boken...en drøm spør du meg..Og jeg tenkte akkurat som deg..Kunne ikke vi lagd en slik her i landet???
Takk for hyggelig tilb.melding ang,puten...Jeg fant den da jeg pakket ut varer i butikken jeg jobber...gjett om jeg har sagt ifra at jeg vil ha alt de kommer over av slike sekker...hi-hi.Har jo andre planer med de også..Go`lørdagskveld til deg fra en snufsende M.

Hespe sa...

Hei Maia!
Kjempefin lampe du har fått deg! Som deg liker jeg det røffe mot det mer sarte og romantiske - flott vle det! Beunderer arbeidsplassen din, her hos meg er den overfylt, og vanskelig å arbeide ved ;o) Skal ta en rydde og organiseringsrunde snart!

Ser du har meldt deg på til bloggtreff på Lillestrøm, skal prøve å få det til selv - hadde vær sååå gøy å treffe dere :o)

Ha en finfifn lørdagskveld!

Stor klem

Lobelia-damen sa...

Hei hei Maia,
Takk for skryt :-) - Det setter vi pris på. Jeg har den lille kommoden selv på arbeidsplassen min - veldig praktisk og skjønn på samme tid :-)
Jeg fikk meg...erh...VI fikk oss Jielde lamper til nattbordene i sommer - I love them!!
Jeg merker jeg også går litt mot det røffere enn det romantiske - men det forandrer seg egentlig litt hele tiden..he he...
Boken er bare en drøm - og det hadde jo vært supert å få til noe lignende her i Norge. Skulle ikke være umulig det - de er nok av inspirerende blogger å ta av - DET er iallefall sikkert! :-)

Ha en strålende helg :-)

Klem w

Anne sa...

Så fantastisk flott lampe! Og ja, slike lampar er så fin kontrast til det romantiske. Og det utan at det blir for røft! Nydeleg:)
God helg til deg!

Hulda sa...

Så lekre bilder! Jeg falt veldig for de, syns alltid du tar flotte bilder, Maia! Har også en slik kommode, på arbeidsrommet, min er også til hobbysaker, som blonder og bånd. Veldig fine, og søtt å ha ting oppå også. Jeg fikk boka du viser på onsdag. :) Greide ikke å la vær å kjøpe den.

Tenkte også på at det hadde vært utrolig artig å lage en slik blogg for norske interiørbloggere. :) Hadde vært artig å gå i gang med et slikt prosjekt!

Nina sa...

Wunderschön hast du es Maia ganz bezaubernt.liebe grüße aus Deutschland nina

Therese sa...

Den lampen var bare midt i blinken!! Utrolig lekker!!! Og den boka står øverst på øsnkelista!! Kan det ikke snart bli jul:P Ha en fortsatt fin helg:)

Datt sa...

Jeg digger den lampa, passa perfekt inn!! :D

Kerstin sa...

Skjønn lampe og pute...

Boken er en drøm åp eie..hvirkelig en flott bok... god søndag. klem Kerstin

Guttemamma sa...

Den boken ønsker jeg meg veldig også...og tror det går mot en tolix her i huset og:-)
Den lille kommoden din har jeg og,er så glad i den!! Maia,du har et vakkert hvitt hjem,hadde nok kommet med i den norsk utgaven...
stor klem

Anette {foreldremanualen} sa...

Heisann!

Jeg holder på å lage en "inspirasjons-post" om prinsessebursdager, og lurte på om jeg kunne få lov til å bruke noen av dine bilder?
(jeg linker selvsagt tilbake til deg)

Marit sa...

Skikkelig lekker lampe som passer fint i det hvite og lette! Mange fine bilder og tips på bloggen din. Boken du har skaffet deg har jeg bestilt - venter med lengsel.

Det finnes helt sikkert stoff til en flott bok blandt norske bloggere! Hadde vært spennende :o)

Håper du får en fin søndag - her skinner solen!

Heidi-anitha sa...

Jeg vil ha både lampen og
boken:0)..Nydelig!

Ønsker deg en vakker ny uke.

Kos deg med små og store gleder.. Fyll på "i livets pose"...

Stor klem Heidi-anitha

moa sa...

hei,hei..
der har vi den vakre lampen...nydelig! du er vel godt fornøyd med den...jeg er så glad i min, og synes den lager en skjønn kontrast til noe mer romantisk...
vakkert er det hos deg!
ha en fin ukestart -
moaklem

Solveig sa...

Så kjekt at du likte tavlene mine!:o) Takker for koselig kommentar. Ja, jeg kommer til å legge disse ut for salg. Skal lage noen varianter for en galleriutstilling i november/desember. Kommer til å lage alle forskjellige. Finner du noe du liker spesielt, send meg gjerne en mail på solbergets.live.no Skal sjekke opp i kostnader med porto i morgen:o)
Denne boken du omtaler her er bare helt nydelig!! Har brukt en del tid i helgen å kikke gjennom den, men vet jeg kommer til å ta den frem mange ganger og se noe nytt hver gang:o). Ønsker deg en flott morgendag:
Klem fra Solveig

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Maia! Kjempe-lekker lampe!! Heldiddris;) Jeg ønsker meg også en slik - har gjort det lenge ... Men det er bare å være på utkikk;)

Håper du får en herlig mandag!

Klem Anette:)

Hjerterom sa...

Hei :)
Så fin den lampen er :)
For en koselig plass du har ...
Jeg å må skaffe meg den boken,ser så fin ut :)

Klem Siw

Elis@beth sa...

å så fin den boken så ut,den vil jeg gjerne ha! Elsker også Maileg-de er bare herlige!
Kjempeflott skrivepult du har!

Klem!

Hespe sa...

Hei på deg!
Ja, jeg har "halvveis" meldt meg på til treffet, men der er et lite usikkerhetsmoment enda. Håper og tror jeg får det til. Iiiiiik, grugleder meg til det! Synest det er litt skummelt da, å skulle treffe sååååå mange ukjente på en gang, men - hi, hi - er vel ikke alene om det... ;o)
Vi får kanskje tatt den kaffen da, som vi har snakket om så lenge :o)

Ha en finfifn kveld videre!

Stor klem fra Hildegunn

Romantiska Hem sa...

Hejsan! tack du rara för de vackra orden om vår bok!! Det värmer så när man får fin respons!! Ha en härlig dag och hoppas du får mkt glädje av vår bok! Kram Petra

Kristin sa...

Hei!
Så nydelig hjemme hios deg:-) Gulvet ble kjempefint, hvitt. Og den lampen; rå-tøff, som vi sier her :-) Ha en fin dag
Kristin

Duften av erteblomster sa...

TUSEN TAKK for koselige ord fra deg Maia :)
Den lampen er rååååååvakker, har så lyst på jeg også!

Nattaklemmer