onsdag 26. oktober 2011

Kastanjer fra parken

Synes KASTANJER er så dekorative og har så fin farge. Det kryr av de i parken på St.Hanshaugen og jeg plukket glad i vei mens Mathea og Casper (hunden vår) ventet tålmodig.



La de tilfeldigvis i en pose fra Baker Hansen og der ble de liggende. Passet perfekt med den grå papirposen på brettet sammen med noen høstblader og duftlys.








Her henger skinnene mine på tørkestativet og med hornene ved siden av ble det en fin høstdekorasjon som passet sammen med kastanjene.



Casper tar seg en velfortjent hvil etter en fin tur i parken. (Rasen heter Norfolk Terrier.)

Den neste dekorasjonen som skal hentes fra naturen er Lerkekvister. De er så dekorative med de små konglene. Er det noen som vet hvor det vokser Lerketrær fritt i Oslo? 

MAIAklemmer :) 

tirsdag 18. oktober 2011

Gamle minner



Noen nyheter har fått plass i stuen.
Bordet har jeg arvet etter min kjære farmor. Det er perfekt til å sette kaffekoppen på og akkurat passe stort. Kan brukes til alt! Bildet til høyre er av farmor som liten jente. Var hun ikke skjønn? I stolen min har det kommet en tøff pute i Jute fra Kolsås Hagesenter. 



Det gamle ukebladet er fra april 1947 og kom i posten fra Irenes hus som akkurat har åpnet en ny nettbutikk. Det var virkelig en hyggelig overraskelse som jeg ble kjempe GLAD for. Forsiden er bare vakker og det er så moro å bla i et så gammelt Allers.  

Den gamle kofferten har jeg fått etter en tante. Den har vært med henne på mange reiser rundt i verden. Synd ikke hotellene kunne hatt slike klistremerker fortsatt!

Lysestakene er i rustent jern med sink mansjetter. De er fra Kolsås Hagesenter. 

Som dere ser fortsetter jeg med å trekke de rustikke elementene inn i interiøret. Jeg liker så godt det gamle, slitte, røffe! Enig? 

MAIAklemmer

fredag 14. oktober 2011

En vakker bok

Denne uken var jeg invitert til boklanseringen av den nye boken til 
Home & Cottage. 
Den har fått det herlige navnet: 

"Med ett ben på jorden 
og sommerfugler i magen."


Home & Cottage butikken i Bogstadveien var pyntet til fest og CupCakes`ene smakte nydelig! 


 Boken er utgitt av Aschehoug Forlag. Her er forlagssjefen sammen med Astrid som skriver bloggen for Home & Cottage. Astrid har "lånt" den skjønne babyen til Kjersti med bloggen Kjerstis Lykke.  


Her er jeg klar med kameraet for å ta bilder til DERE! 

 

Det er en flott 
Coffee Table Book 
med vakre bilder og noen fine oppskrifter. 


Boken ligger på sengen klar til en hyggelig lesestund. 




Tusen takk til Home & Cottage for en koselig kveld! Ønsker dere alle sammen en kjempe

GOD HELG :) 

lørdag 8. oktober 2011

Med brunt i interiøret

Jeg har fått en ny favorittfarge. Jeg elsker den brunbrente fargen som det er så mye av nå i høst. Denne fargen kombinert med grått og grønt passer så godt sammen med den rustikke landlige stilen. 




Det er ikke så mye som skal til, bare noen bittesmå innslag. Enig? 

Avslutter med det som står på det tøffe skiltet jeg har kjøpt: 

HAPPINESS 
IS NOT A
DESTINATION
IT IS A 
WAY OF LIFE

MaiaKLEMMER

søndag 2. oktober 2011

Herlige høst dager


På torsdag var jeg på Nesøya på jobb sammen med Franciska Munck-Johansen!

Jeg har alltid vært en stor beundrer av den jobben Franciska gjør med sine vakre bilder, styling og gode idèer. Hennes boligreportasjer er alltid mine favoritter i interiørbladene. 

Jeg har gjort en styling jobb på Nesøya og kontaktet Franciska for å høre om hun ville lage en reportasje der. Det ville hun og vi hadde en utrolig fin dag sammen!





Søte Franciska i hagestuen.


Bladene på gulvet lå der naturlig. Kan det bli bedre? Det er lenge til dere får se resultatet. Et helt år til det kommer på trykk. Disse bildene er lånt fra bloggen til Franciska


Dette siste bildet er et reklamebilde som jeg har laget for Kolsås Hagesenter. 
Det kommer i en annonse i neste Bolig Pluss. 

Sofaen er fra Mille Moi og heter Love Seat. Er den ikke skjønn? Interiøravdelingen er på 200kvadrat og er blitt skikkelig fin!! Masse flotte varer fra blant annet Green Gate, House Doctor, Mille Moi, Bloomingville og Rice.

 Følg gjerne med på Facebook og se alle oppdateringer der. Kanske greit å vite at Hagesenteret er åpent også på søndager?

Ønsker dere alle mine kjære lesere noen fine høstdager! Tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger. Setter sååå stor pris på dere!

MAIAKLEMMER