lørdag 30. april 2011

Walk in Beauty


Flere som har vært i bryllup? Måtte jo bare få med meg den store begivenheten. For en VAKKER brud! Synes idèen med trærne inne i kirken som senere skal plantes i parets hage var en utrolig god idè. Gratulerer så mye 
William & Kate!



I kjærlighetens tegn fikk jeg lyst til å vise dere noen bilder jeg tok en tid tilbake i butikken til den norske klesdesigneren Ruth Røssevoll. Hun lager de skjønneste klærne jeg vet om. Den lille sjarmerende butikken ligger i et av de gamle husene på Bærums Verk.


I tillegg til en nydelig kleskolleksjon er butikken innredet med vakre interiørdetaljer.
Designen kjennetegnes med skrift, hjerter og symboler. Ruth startet med slike detaljer for mange år siden og det er vel ikke tvil om at hun har inspirert mange andre klesdesignere opp gjennom årene, men hun var altså førstemann! 



Jeg ønsker dere alle sammen en helg fylt med kjærlighet og glede. 

MAIAklemmer

tirsdag 26. april 2011

Noe å tenke på!



Påskepynten er tatt ned og jeg har pyntet litt rundt med noen av mine favorittkort. 
Mange av dere kjenner til Salige Lavendel. 
Jeg blir nesten målløs over hvor vakre disse kortene er. 


Dette bildet er klippet ut fra en tidligere Noa Noa katalog og henger på snoren i gangen. Bildet ligner veldig på "lillemor" Gjett om det var stas å hente frem sykkelen i dag etter påskeferie på Norefjell. 
Støttehjulene er fortsatt trygt på men snart blir hun 5 og vil prøve seg uten. 


Et annet kort som henger på speilet 
fra Salige Lavendel. 




Vakre Vintage hjerter!


Med teksten på disse kortene i bakhodet vil jeg gjerne dele noen andre bilder med dere. 
Før påske hadde jeg en hyggelig kaffekopp med Mari Maurstad. Hun fortalte meg om det utrolig spennende prosjektet hun har startet i Sør- Afrika. Jeg er stunn av beundring for hva de har fått til der! 
Dette er det Mari selv forteller: 



"Når du møter barna i Afrika, virkelig møter dem ansikt til ansikt, da glemmer du dem ikke. Du blir en helt annen. Jeg startet organisasjonen Zulufadder i 2005, i Durban-området i Sør-Afrika.
Da kom disse barna inn i mitt liv. De fleste er foreldreløs pga aids, mange er selv hiv-smittede. Barna var sultne, de hadde ingen selvtillit, ingen penger til skoleuniform, intet håp om en fremtid.
Så entrer faddere og givere fra hele Norge banen gjennom Zulufadder. Og sammen med frivillige, både norske og afrikanske, har jeg langsomt bygget opp en plattform for barna og deres familier. Nå er de mette, trygge, de får gå på skole, de får medisiner og kjærlighet. De føler seg ikke lenger utilstrekkelige."



Disse bildene fikk jeg av Mari på mail i dag. Hun har vært der i påsken. Bildet nederst til venstre viser det prosjektet kvinnene der nede holder på med nå. De produserer rosa sløyfer i perler for Kreftforeningen på Island 

- "vi skal produsere 50 000 rosa sløyfer for dem. En stor kontrakt som vil gi arbeid til ca 100 lokale damer de neste månedene. Sløyfene er laget av perler og hver dame kan produsere mellom 8 og 15 stk hver dag" skriver Zulufadder på bloggen sin.


Bildet øverst til venstre viser to kvinner som bærer et skrivebord. Et hotell gav bort madrasser, nattbord o.l en tid tilbake. Møbler er langt fra dagligdags og gleden var enorm over denne gaven. Bildet nederst til venstre viser en stolt gutt som har fått sin første ryggsekk...

Her inne i blogglandia bobler det over av kreativitet. Zulufadder er avhengig av prosjekter som disse kvinnene kan produsere og tjene penger på. Jeg vet at Mari blir kjempeglad for gode tips og engasjement. 

Jeg har bestemt meg for å bli Zulufadder i dag. Kommer til å holde dere oppdatert om prosessen. Jeg oppfordrer flere til å vise disse bildene på bloggen sin og fortelle om det imponerende arbeidet som gjøres. 

MAIAklemmer

tirsdag 19. april 2011

En pust av vår


PÅSKEN ER HER


DET ER IKKE FÅ BOLIGPROSJEKT SOM BLIR STARTET DISSE FRIDAGENE


MENS KLOKKEN TIKKER MOT SOMMER BLOMSTRER VÅRE ULIKE PROSJEKTER I HUS OG HAGE 


NOEN DRAR PÅ PICKNIC MED NOE GODT I KURVEN


ANDRE PRODUSERER FLOTTE, KREATIVE TING SLIK SOM DISSE TØFFE SKINNHÅNDTAKENE. 
SUPRE TIL Å HENGE PÅ SKUFFER ELLER KURVER. 
KAN BESTILLES AV RENEE HER. 


JEG NYTER DET FLOTTE FOTOLYSET SOM ENDELIG ER HER IGJEN


BLONDER, PERLER OG GAMMELT AVISPAPIR. 
KAN DET BLI VAKRERE?


PÅSKEHAREN HAR TATT SEG EN PUST I BAKKEN


HAR VASKET EN BLONDEDUK I LAVENDEL. GIR EN DEILIG SOMMERDUFT I ROMMET


ET NYTT STILLBEN


ELSKER DE GAMLE BLOMSTERKORTENE SOM ER SÅ DEKORATIVE  


PÅSKEEGGENE BLIR SNART FYLT OPP MED SJOKOLADE OG SØTE FRISTELSER. IKKE RART VI KOSER OSS I PÅSKEN. 

-NYT DEN!

PÅSKEKLEMMER

fredag 1. april 2011

Det gode liv på landet

For noen dager siden var jeg på verdens hyggeligste besøk i et drømmehjem på landet. Kontrastene blir store til det travle bylivet.







Moro å vise dere dette utrolig vakre hjemmet med så mange flotte detaljer. Ikke rart vi er mange som drømmer om "det gode livet på landet" innimellom...
MaiaKlemmer

ps. vinneren av eplekassen står i forrige innlegg.